Bekijk ook eens onze online webshop met aanbiedings (elektrische)fietsen, fiets accessoires en fiets onderdelen van hoge kwaliteit die door de vakhandel worden geadviseerd. De betaling verloopt veilig via IDEAL. De levering geschiedt door PostNL met een Track&Trace om uw bestelling te volgen.

Webshop

Sleutel service

Sleutel service.

Is uw sleutel gebroken, of bent u 'm gewoon kwijt?
Van de merken rechts in het menu kunt u eenvoudig online een nieuwe originele duplicaat sleutel aanvragen. Klick op het merk van uw slot en wordt automatisch doorverwezen naar de juiste website voor uw nieuwe sleutel. De nieuwe sleutel heeft u binnen een paar dagen in huis.

Is uw voertuig vorr diefstal verzekerd?  

Dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk een nieuwe originele duplicaat sleutel besteld!! Daarnaast dient u direct uw verzekeraar op de hoogte te stellen! Is uw verzekering via ons gesloten meldt het dan direct via het contact formulier in het menu bovenaan de pagina. U krijgt bericht van ENRA BV als de melding is verwerkt, let hier op! Pas dan is de originele duplicaat sleutel geldig als originele sleutel bij een eventuele diefstal. De duplicaat sleutel is gemerkt als duplicaat en wordt herkend door de verzekering. Indien u de melding niet of te laat maakt krijgt u geen schade uitkering indien uw voertuig gestolen wordt.