05December Turbho scooters

 

 
Persbericht
  • Duurzaam transportalternatief voor verpleeghulpen en verzorgenden

Gorinchem, 25 juli 2012 –  De zorgorganisatie MeanderGroep Zuid Limburg, gevestigd in Landgraaf, heeft zestien elektrische GOVECS-scooters in gebruik genomen. De E-scooters zijn geleverd door Rens Janssen Tweewielers uit Heerlen. De elektrische GOVECS-scooters zullen worden ingezet voor verpleegkundigen en verzorgenden.

Tot het verzorgingsgebied van de MeanderGroep die bestaat uit elf onderdelen, behoren onder meer de steden Heerlen, Hoensbroek, Brunssum en Landgraaf in Zuid Limburg. “De zestien E-scooters zullen worden gebruikt door onze medewerkers van Meander Thuiszorg die onze cliënten thuis bezoeken,” zegt Harriët Blaas, woordvoerster van MeanderGroep Zuid-Limburg. “De elektrische scooter is in de meeste gevallen, in het bijzonder in de stad, een uitstekend en duurzaam alternatief voor fiets of auto. Zo’n elektrische scooter brengt onze medewerkers snel, stil en milieuvriendelijk bij onze klanten. Een bijkomend voordeel ten opzichte van de auto is dat er geen parkeerprobleem is. Ik weet dan ook zeker dat die elektrische GOVECS-scooters erg geliefd zullen worden bij onze Thuiszorg-medewerkers.”

Over MeanderGroep

Bij MeanderGroep kunnen mensen terecht voor vrijwel alle soorten zorg. Meander is een brede organisatie, actief in de zogeheten intramurale (verpleeg- en verzorgingshuizen) en extramurale (bij de klant thuis) zorg, in paramedische en preventieve dienstverlening en biedt een totaalpakket van maatschappelijke dienstverlening en services.

Nogmaals Harriët Blaas: “MeanderGroep is de grootste zorgaanbieder in Parkstad en is ook actief in de Westelijke Mijnstreek. We hebben meer dan 5.000 werknemers, die de dagelijkse zorg verlenen aan jaarlijks 20.000 inwoners van Parkstad en Westelijke Mijnstreek. MeanderGroep is dan ook één van de grootste werkgevers in de regio.”

GOVECS-RRMobility

“We zijn blij dat een organisatie als MeanderGroep heeft gekozen voor onze GOVECS-scooter. De elektrische scooter leent zich bij uitstek voor het specifieke vervoer van thuiszorgmedewerkers met veel relatief korte trips en diverse huisbezoeken. Een thuiszorgorganisatie vormt dan ook een  belangrijke doelgroep voor GOVECS,” zegt Roelof Schiltmans, Directeur van de Nederlandse GOVECS-importeur. “Een elektrische scooter is een milieuvriendelijk en zeer praktisch vervoermiddel. En een GOVECS is dankzij de moderne technologie de gehele dag te gebruiken en kan ’s nachts thuis gewoon worden opgeladen. Het is een in Europa ontwikkelde en geproduceerde scooter van hoogwaardige kwaliteit. Wij wensen de gebruikers veel prettige en veilige kilometers.”

 
Financiering

FIETSDIRECTPLAN, MAAKT FIETSEN MOGELIJK!

Met FietsDirectPlan kunt u uw nieuwe fiets en alle accessoires gespreid betalen. FietsDirectPlan is een flexibele betaaloplossing waarbij u zelf bepaalt in hoeveel termijnen u gespreid wilt betalen. Zo beslist u zelf wat u maandelijkse kosten zijn.

Meer informatie over FietsDirectPlan? Klik hier.

AANVRAGEN

Als u eenmaal een fiets van uw keuze heeft gevonden bij de fietsenwinkel kunt u op FietsDirectPlan zelf uw FietsDirectPlan aanvragen zonder verdere tussenkomst van de winkel. U kunt in alle rust een berekening maken om te komen tot een maandtermijn, waarmee u tevreden bent.

Direct een berekening maken? Klik hier.

BETALEN

Het betalen van uw nieuwe fiets doet u met uw persoonlijke FietsDirectPlan Card gewoon bij een aangesloten fietsenwinkel. U krijgt hiervoor na goedkeuring van uw FietsDirectPlan aanvraag een op naam gestelde FietsDirectPlan Card thuisgestuurd samen met een PIN code. U betaalt met de kaart net als dat u gewend bent te betalen met uw PIN-pas. Na betaling met uw FietsDirectPlan Card rijdt u op uw nieuwe fiets de winkel uit.

ALTIJD DIRECT TOEGANG TOT UW FIETSDIRECTPLAN

U ontvangt bij uw FietsDirectPlan een inlognaam en wachtwoord voor de FietsDirectPlan website. Met deze inloggegevens kunt u inloggen op uw eigen FietsDirectPlan. U heeft hier inzage in uw bestedingslimiet, verrichte betalingen en uw te betalen maandtermijn. Wilt u uw maandtermijn verlagen of verhogen dan kunt u dat hier gemakkelijk zelf online aanpassen. Flexibiliteit staat voorop!

let op geld lenen kost geld

 
Zakelijk

Ook voor een zakelijke aankoop van fietsen en/of scooters bent u bij Rens Janssen Tweewielers aan het juiste adres! Bent u geïnteresseerd in wat wij u te bieden hebben? Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken, wij zullen aan de hand hiervan een passende offerte uitbrengen. Ook voor grote projecten bent u bij Rens Janssen aan het juiste adres, wij onderhouden en verhelpen eventuele problemen snel en vakkundig in onze proffesionele werkplaats met vakkundige monteurs. Op zoek naar Elektrische Mobiliteit? > Rens Janssen Tweewielers!

 

Persbericht:

Zorgorganisatie MeanderGroep Zuid-Limburg neemt zestien elektrische Govecs-Scooters in gebruik.

Project foto's:

 
Sleutel service

Sleutel service.

Is uw sleutel gebroken, of bent u 'm gewoon kwijt?
Van de merken rechts in het menu kunt u eenvoudig online een nieuwe originele duplicaat sleutel aanvragen. Klick op het merk van uw slot en wordt automatisch doorverwezen naar de juiste website voor uw nieuwe sleutel. De nieuwe sleutel heeft u binnen een paar dagen in huis.

Is uw voertuig vorr diefstal verzekerd?  

Dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk een nieuwe originele duplicaat sleutel besteld!! Daarnaast dient u direct uw verzekeraar op de hoogte te stellen! Is uw verzekering via ons gesloten meldt het dan direct via het contact formulier in het menu bovenaan de pagina. U krijgt bericht van ENRA BV als de melding is verwerkt, let hier op! Pas dan is de originele duplicaat sleutel geldig als originele sleutel bij een eventuele diefstal. De duplicaat sleutel is gemerkt als duplicaat en wordt herkend door de verzekering. Indien u de melding niet of te laat maakt krijgt u geen schade uitkering indien uw voertuig gestolen wordt.